Selecteer een pagina

Grafisch ontwerpbureau Neo & Co. Ilse Houtgast & Rob van den Broek. Twee ontwerpers die elkaar perfect aanvullen. Tegelijkertijd afgestudeerd aan de kunstacademie in Arnhem (ArtEZ hogeschool voor de kunsten) en allebei vanaf 1992 werkzaam als grafisch vormgever. Rob en Ilse hebben sinds hun afstuderen altijd contact gehouden en in 2012 voor het eerst een aantal projecten samen gedaan. Niet lang daarna hebben ze grafisch ontwerpbureau Neo & Co in het leven geroepen.
Meer weten over één van ons? Klik dan op onderstaande vensters.

Ilse Houtgast

In 1992 afgestudeerd aan de kunstacademie in Arnhem (tegelijkertijd met Rob). En sinds 1992 eigenaar van Ontwerpbureau Neo.

Ilse doet wat ze belooft en belooft wat ze doet.
Ze kan ongelofelijk nauwgezet en gestructureerd werken. En ze weet complexe materie zodanig te ordenen en te analyseren dat haar ontwerpen toch altijd helder en duidelijk zijn. Deze staan daardoor als een huis. Zonder fouten.
Ilse zoekt ook altijd naar de synergie in de samenwerking met Rob. Of met de opdrachtgever.
Daarnaast is ze goed thuis in InDesign, Photoshop, Illustrator, WordPress, Divi en Weebly.
Ook doet zij voor een aantal klanten de redactie voor teksten van brochures en websites: net de finetuning die nodig is om alle communicatie-uitingen naar een gezamenlijk hoger plan te tillen.

Ilse woont met partner en kinderen in Velp.

www.linkedin.com/in/ilsehoutgast

www.linkedin.com/company/neoenco

Rob van den Broek

In 1992 afgestudeerd aan de kunstacademie in Arnhem (tegelijkertijd met Ilse). Na eerst 6 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een ontwerpbureau, was Rob van 1998 tot 2012 mede-eigenaar van Nijhuis + van den Broek, Grafisch en Multimedia Ontwerpers.

Rob houdt ervan om te sparren. Samen nadenken over bijvoorbeeld een vraag of probleem. En vervolgens reageren op elkaar. Om zodoende de synergie te vinden die bij een goed ontwerp nodig is.
Hij is goed thuis in InDesign, Photoshop, Illustrator, WordPress, Divi en Weebly.
Verder doet hij voor menig klant de beeldredactie: beelden zoeken, combineren en bewerken om zo tot een uitgebalanceerde beeldbank te komen. Of precies dat juiste beeld vinden voor het boekomslag.

Daarnaast bouwt Rob in zijn vrije tijd (bas)gitaren. Hij schreef een boek over (gibson) basgitaren. En hij speelt in een band.
Rob woont in Velp met Floor en hun twee zoons Daan en Bas.

www.linkedin.com/in/robvandenbroek-velp

www.linkedin.com/company/neoenco

Neo & Co  |  Grafisch ontwerp en webdesign

Overbeeklaan 14    6881 HG Velp    026 442 48 31    info@neoenco.nl

Klanten  •  Over ons  •  Portfolio  •  Locatie  •  Blog

Ontwerp en realisatie:  Neo & Co © 2018  |  Leveringsvoorwaarden

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Share This