Selecteer een pagina

Wist je dat…

Wist je dat… is de verzamelpagina voor artikelen waarin we wat dieper ingaan op zaken waar wij in ons vak mee bezig zijn.
Dat kan gaan over de veranderende wetgeving omtrent het inhuren van een extern bedrijf (zoals Neo & Co). Maar ook over alles wat er komt kijken bij het zoeken, bewerken of vervaardigen van geschikt beeldmateriaal voor je brochure of website.

Mooie boel!

Neus gerust rond en klik op het artikel naar keuze om meer te lezen. En als je daarna nóg meer zou willen weten, of een vraag hebt naar aanleiding van ons artikel, stuur ons even een mailtje. Of laat een berichtje achter.
Bellen kan natuurlijk ook! 026-4424831.
Neo & Co | Grafisch ontwerp en webdesign

 

Neo & Co: 5 jaar!

Neo & Co: 5 jaar!

Op 1 oktober aanstaande is het officieel 5 jaar geleden dat onze samenwerking begon en Neo & Co werd opgericht. We zijn natuurlijk trots op de ‘mooie boel’ die we in die tijd hebben mogen maken!

Lees meer
Typografie: Google Doodles!

Typografie: Google Doodles!

Je kent ze wel, de plaatjes waarmee Google het logo op de startpagina opvrolijkt. Het begon in 1998 met een heel simpel mannetje achter de tekst van het Google-logo. Ondertussen zijn de Google Doodles (zo heten ze dus) uitgegroeid tot ware kunstwerkjes, waarbij je soms niet meer weet of de tekst nou beeld is, of andersom!

Lees meer
Beeldbewerking: van subtiel tot rigoureus

Beeldbewerking: van subtiel tot rigoureus

In onze vorige digitale nieuwsbrief Mooie Boel vertelden we een en ander over beeldredactie. Over het zoeken en vinden van geschikte foto’s. Over valkuilen en zoekmachines. Maar wat je vaak niet ziet, is dat je de foto als je ‘m eenmaal in huis hebt, vaak nog flink moet bewerken voordat deze geschikt is om te gebruiken.

Lees meer
Regelgeving: update wet DBA

Regelgeving: update wet DBA

Update wet DBA: de handhaving van de nieuwe wet DBA is (wederom) uitgesteld. De onduidelijkheid over de toepassing van deze nieuwe wet houdt aan. En de datum waarop deze wet ingaat, is dus ook weer uitgesteld. Deze keer tot (in ieder geval) 1 juli 2018…

Lees meer
Beeldredactie: één van onze specialismen

Beeldredactie: één van onze specialismen

Wat zijn nu eigenlijk goede websites voor (stock)fotomateriaal? Welke zoektermen moet je gebruiken om de juiste beelden te vinden? Met welke technische specificaties moet je rekening houden? Welke gebruiksrechten rusten er op het beeld dat je wil gebruiken? Hoe zorg je dat de compositie van het beeld past bij je verhaal en ook aansluit bij je doelgroep? 

Het kan best lastig zijn om in je media-uitingen de teksten en beelden goed op elkaar af te stemmen.


We hebben goed nieuws: wij kunnen je helpen!Lees meer
Regelgeving: modelovereenkomst of niet?

Regelgeving: modelovereenkomst of niet?

Er is de laatste tijd veel ophef over het invoeren van de nieuwe wet die schijnzelfstandigheid moet tegengaan, de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Deze wet blijkt ongewenste effecten te hebben, waardoor de handhaving van deze wet is uitgesteld tot (in ieder geval) 1 januari 2018.
Hoe hard we ook roepen dat deze wet DBA voor de opdrachten aan Neo & Co geen problemen oplevert, toch merken we dat opdrachtgevers soms onzeker worden en ondanks deze garantie willen werken met een modelovereenkomst. Dat vinden we geen probleem, wij hebben door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten voorhanden waarmee we kunnen werken.
Maar laten we eerst uitleggen en onderbouwen waarom de wet DBA geen problemen oplevert voor opdrachten aan Neo & Co …

Lees meer
Webdesign: van ontwerp tot oplevering

Webdesign: van ontwerp tot oplevering

Bij het realiseren van een website voor je bedrijf, voor een project of voor bijvoorbeeld een online jaarverslag komt best veel kijken…
Voordat we een complete en heldere offerte kunnen maken, zullen we eerst in kaart moeten brengen wat er precies gerealiseerd gaat worden.
Ook bij het ontwerpen van de website moet er met diverse eisen en randvoorwaarden rekening gehouden worden. De website moet bijvoorbeeld responsive zijn. Dat wil zeggen dat deze op desktop, tablet en smartphone goed moet kunnen draaien.
Vervolgens wordt de website gebouwd. Dit doen we (meestal) in WordPress, wereldwijd het meest gebruikte systeem om websites te bouwen en te onderhouden.
Na het plaatsen van de content, een aantal testruns en de definitieve goedkeuring, kan de website live!


Wij doen het voor je!

Lees meer

Neo & Co  |  Grafisch ontwerp en webdesign

Overbeeklaan 14    6881 HG Velp    026 442 48 31    info@neoenco.nl

Klanten  •  Over ons  •  Portfolio  •  Locatie  •  Blog

Ontwerp en realisatie:  Neo & Co © 2018  |  Leveringsvoorwaarden

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Hoe meer MOOIE BOEL! hoe beter!