Selecteer een pagina

Interim ontwerper, art director of projectleider nodig?

Huur (een van) ons in!

Heeft je organisatie tijdelijk iemand nodig? Met ruime ervaring op het gebied van on- en offline ontwerpen, met het aansturen van creatieve teams of het opzetten en bewaken van communicatieprojecten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
We zijn allebei afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (ArtEZ), hebben meer dan 20 jaar ervaring als ontwerper en eigenaar van een ontwerpbureau, een goed analytisch vermogen en we zijn gespecialiseerd in het omzetten van complexe projecten in heldere oplossingen. Nieuwsgierig naar onze meest recente interim-klus? Kijk hier!

Ontwerpteam

We hebben allebei ruime ervaring met ontwerptrajecten in diverse werkgebieden, met het opzetten en runnen van een ontwerpbureau en met het aansturen van een ontwerpteam. We zijn eindverantwoordelijk voor (o.a.) de klantcontacten en de offerte- en factuurtrajecten. Voor het vertalen van de wensen van onze klanten naar goede briefings richting onze ontwerpteams. Voor het plannen en sturen van projecten (van concept tot ontwerp tot eindproduct). En voor het bewaken van de kwaliteit.

Educatieve uitgeverijen

Het werken voor educatieve uitgeverijen heeft bij ons vanaf het begin een groot deel van ons werk uitgemaakt. We hebben o.a. voor uitgeverij Malmberg, voor ThiemeMeulenhoff en voor (Wolters-)Noordhoff in de loop der jaren diverse methodes voor het basisonderwijs, MBO en vooral VO ontwikkeld. In het begin lag bij de ontwikkeling van lesmethodes de nadruk op de folioproducten, maar daar zijn in de loop der tijd de digitale leeroplossingen bijgekomen.

We kennen dus de ‘traditionele’ ontwerp- en productie-uitdagingen van folio. Maar ook de ‘nieuwe’ uitdagingen die de combinatie van folio en digitale middelen daaraan toevoegt, zoals het aanbieden van parallelle cross-mediale content, responsive design, UX research en UI design.

Wetenschappelijke organisaties

Ook het werken met en voor wetenschappelijke organisaties is voor ons bekend terrein. Al ruim twintig jaar weten we vaak weerbarstige en complexe thema’s te vertalen naar heldere en aansprekende communicatiemiddelen. We hebben voor TNO Zeist en Wageningen University & Research diverse (complexe) websites gebouwd en voor Centre of Genetic Resources the Netherlands hebben we de corporate communicatiemiddelen opgezet en uitgevoerd. We spreken de taal en we kennen de mensen.

Verschillende invalshoeken

We kennen het ontwerpproces vanuit verschillende invalshoeken. Het analyseren van de vragen van de klant en het briefen en aansturen van een team ontwerpers. Hierin hebben we – vanuit onze sleutelpositie tussen onze klanten en onze ontwerpteams – jarenlang intensief ervaring opgedaan.

Competenties

We zijn allebei afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (ArtEZ) en hebben jarenlange ervaring in een leidende (design) functie, We hebben UX en UI ervaring, we zijn klantgericht, stressbestendig en we houden van samenwerken en sparren!

Flexibel

Snel behoefte aan iemand met overzicht en ervaring? Zowel Ilse als Rob is flexibel inzetbaar, voor korte of langere tijd. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken, we komen graag langs om kennis te maken!

Behoefte aan een interim Art Director of Project Manager? Bel ons op 026 442 48 31 of mail:

info@neoenco.nl

Neo & Co  |  Visuele communicatie

Overbeeklaan 14    6881 HG Velp    026 4424831    info@neoenco.nl

 

Klanten  •   Portfolio  •  Contact  •  Blog

 

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Hoe meer MOOIE BOEL! hoe beter!