Selecteer een pagina

Wist je dat…

Wist je dat… is de verzamelpagina voor artikelen waarin we wat dieper ingaan op zaken waar wij in ons vak mee bezig zijn.
Of het nou gaat over de veranderende wetgeving omtrent het inhuren van een extern bedrijf (zoals Neo & Co), over het zoeken, bewerken of vervaardigen van geschikt beeldmateriaal, of over onze nieuwste activiteiten (uitgeverij Pretty Kettle!), je vindt het hier!

Mooie boel!

Neus gerust rond en klik op het artikel naar keuze om verder te lezen. En als je daarna nóg meer zou willen weten, of een vraag hebt naar aanleiding van ons artikel, stuur ons even een mailtje. Of laat een berichtje achter.
Bellen kan natuurlijk ook! 026-4424831.
Neo & Co | Grafisch ontwerp en webdesign

 

Fijne vakantie!

Fijne vakantie!

Neo & Co werkt gewoon door deze zomer. Weliswaar af en toe in een wat kleinere bezetting 😉 maar we zijn gewoon bereikbaar…

Lees meer
7 tips voor een goede digitale nieuwsbrief!

7 tips voor een goede digitale nieuwsbrief!

Digitale nieuwsbrieven: Neo & Co ontwerpt, bouwt en verstuurt ze voor diverse klanten. Daarvoor maken wij gebruik van MailChimp, een goed hanteerbare tool om digitale nieuwsberichten per mail te versturen. MailChimp gaat zorgvuldig om met privacy-wetgeving en is bovendien een waardevol marketingmiddel. Ben je ook van plan een digitale nieuwsbrief te gaan versturen? Wij hebben wat tips voor je!

Lees meer
Neo & Co: 5 jaar!

Neo & Co: 5 jaar!

Op 1 oktober aanstaande is het officieel 5 jaar geleden dat onze samenwerking begon en Neo & Co werd opgericht. We zijn natuurlijk trots op de ‘mooie boel’ die we in die tijd hebben mogen maken!

Lees meer
Typografie: Google Doodles!

Typografie: Google Doodles!

Je kent ze wel, de plaatjes waarmee Google het logo op de startpagina opvrolijkt. Het begon in 1998 met een heel simpel mannetje achter de tekst van het Google-logo. Ondertussen zijn de Google Doodles (zo heten ze dus) uitgegroeid tot ware kunstwerkjes, waarbij je soms niet meer weet of de tekst nou beeld is, of andersom!

Lees meer
Beeldbewerking: van subtiel tot rigoureus

Beeldbewerking: van subtiel tot rigoureus

In onze vorige digitale nieuwsbrief Mooie Boel vertelden we een en ander over beeldredactie. Over het zoeken en vinden van geschikte foto’s. Over valkuilen en zoekmachines. Maar wat je vaak niet ziet, is dat je de foto als je ‘m eenmaal in huis hebt, vaak nog flink moet bewerken voordat deze geschikt is om te gebruiken.

Lees meer
Regelgeving: update wet DBA

Regelgeving: update wet DBA

Update wet DBA: de handhaving van de nieuwe wet DBA is (wederom) uitgesteld. De onduidelijkheid over de toepassing van deze nieuwe wet houdt aan. En de datum waarop deze wet ingaat, is dus ook weer uitgesteld. Deze keer tot (in ieder geval) 1 juli 2018…

Lees meer

Neo & Co  |  Grafisch ontwerp en webdesign

Overbeeklaan 14    6881 HG Velp    026 442 48 31    info@neoenco.nl

Klanten  •  Over ons  •  Portfolio  •  Locatie  •  Blog

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Hoe meer MOOIE BOEL! hoe beter!