Selecteer een pagina

Workshops!

Neo & Co geeft workshops! We hebben inmiddels aardig wat vakervaring opgedaan tijdens alle projecten die we de afgelopen periode voor heel diverse klanten hebben gerealiseerd. Die ervaring die we telkens een beetje meer rijker zijn, zetten we uiteraard bij elk nieuw project opnieuw in, maar daarbij hoeft het natuurlijk niet te blijven: het wordt tijd om eens wat van onze kennis over te dragen! We zullen ons aanbod aan workshops gestaag uitbreiden en hebben als eerste de workshop ‘Beeldredactie’ op stapel staan.

Ervaring
Tijdens het ontwerpen en realiseren van huisstijlen, brochures, of websites voor klanten zijn we ook vaak ingezet voor beeldredactie, beeld zoeken, beeldbewerking en beeldvervaardiging. Of we hebben teksten voor klanten geredigeerd en gestroomlijnd. En bijvoorbeeld ook SEO (Search Engine Optimization) is iets waar we nu – door het van begin tot eind bouwen van websites – behoorlijk bedreven in zijn.

Incompany
Ondertussen hebben we bij diverse klanten (Cultuurmij Oost, Enserve, CCMO) diverse incompany workshops en presentaties gegeven. En daarbij hebben we gemerkt dat we het heel leuk vinden om onze kennis te delen. En dat we nog best wat te vertellen hebben ook! 😉

Onze workshops zijn zowel goed theoretisch onderbouwd als ook praktisch van aard. We vragen je bij inschrijving naar je vakgebied, naar je specifieke leerdoelen en naar de verwachtingen die je van de workshop hebt. We zorgen dat we je qua kennis bijspijkeren, maar ook dat je met een schat aan nieuw opgedane ervaring de deur uitgaat!

Workshop Beeldredactie
Kijk bij de workshop ‘Beeldredactie’ voor specifieke informatie over deze workshop!

Algemene informatie

Hieronder vind je de algemene informatie voor onze in Velp (Gld) of incompany gegeven workshops.
Als je een vraag hebt, of op zoek bent naar meer informatie over een workshop, stuur ons even een mailtje. Bellen kan natuurlijk ook: 026-4424831.

Locatie
Velp (Gld) of incompany

Aantal personen
Velp
Minimaal 4 personen, maximaal 12 personen.
Incompany
Bij incompany workshops bepalen we het aantal deelnemers in overleg.

Data
Velp
Dinsdag = workshopdag! Bij voldoende aanmelding geven we onze workshops op de derde dinsdag van de maand. Kijk bij de specifieke workshop voor de eerstvolgende data.
Incompany
Voor incompany workshops maken we graag een afspraak op een datum die iedereen goed uitkomt!

Tijden
Velp
10.00 -16.00 uur (met een pauze van 12.30 – 13.30 uur en uitloop naar 17.00 uur)
Incompany
Voor incompany workshops kunnen we een schema op maat maken. Liever 2 middagen in plaats van een ochtend en een middag? Geen probleem!

Workshops door Neo & Co
Workshops, foamboard met kernwoorden
Workshops, groep aan de slag
Workshops, matrix met kernwoorden

Neo & Co  |  Visuele communicatie & Creatieve oplossingen

Overbeeklaan 14    6881 HG Velp    026 442 48 31    info@neoenco.nl

Klanten  •  Over ons  •  Portfolio  •  Locatie  •  Blog

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Hoe meer MOOIE BOEL! hoe beter!