Selecteer een pagina

Creative solutions

Zonder dat we je op deze pagina afleiden met visuele input – de plaatjes ūüėČ – willen we je vertellen wat Neo & Co doet.

Neo & Co biedt creative solutions. Dat klinkt als gladde marketingtaal. Maar het dekt de lading wel degelijk!
Creativiteit staat aan de basis van alles wat wij doen. Dat betekent niet dat we bij aanvang van elke opdracht naar een groot wit vel papier of een leeg scherm zitten te staren in afwachting van een briljante ingeving van boven‚Ķ¬†Creativiteit is iets wat je kunt trainen en triggeren. Door telkens bij elke opdracht de juiste informatie te vergaren.¬†Neo & Co zit al ruim 25 jaar ‚Äėin het vak‚Äô en je kunt gerust stellen dat de creativiteitsspier bij ons goed ontwikkeld is!¬†

Vragen stellen

Hoe triggeren wij dan die creativiteit? Het proces van opdracht naar oplossing(en) begint op het moment dat een opdrachtgever ons vraagt om een ontwerp te maken. Door de juiste vragen te stellen en de juiste informatie in te winnen, brengen wij de opdracht of ‚Äúprobleem‚ÄĚ in kaart. We zeggen wel eens dat bij een goede briefing de oplossing al op tafel ligt! Want zo zien wij ontwerpen eigenlijk: het omzetten van opdrachten naar oplossingen: het vinden van¬†creative solutions.

Out of the box

Dat betekent soms ook dat we niet precies doen wat een opdrachtgever ons in eerste instantie vraagt. Het is voor opdrachtgevers best moeilijk om een opdracht te formuleren zonder al in oplossingen te denken. Sommige opdrachtgevers sorteren daar iets te ver in voor en komen vaak onbedoeld al met een soort oplossing, in plaats van het specifieke probleem te benoemen. Het is voor ons dan zaak om erachter te komen wat de vraag eigenlijk is. En daar komt dan dikwijls iets anders uit dan waar de opdrachtgever in eerste instantie om vroeg! Een website in plaats van een brochure (of allebei), of een map met leaflets in plaats van de gevraagde folder…

Voor Neo & Co is het een tweede natuur geworden om zaken van meerdere kanten te bekijken. En om out of the box te denken. Maar we houden niet van vergezochte oplossingen. Een frisse heldere blik, in combinatie met een getraind oog, is vaak genoeg om de opdracht te analyseren en tot goede, creatieve oplossingen te komen.

Ook behoefte aan creative solutions? Kijk rond op onze website voor inspiratie en neem contact op!

info@neoenco.nl

Neo & Co  |  Visuele communicatie

Overbeeklaan 14 ¬†‚Äʬ† 6881 HG Velp ¬†‚Äʬ† 026 4424831 ¬†‚Äʬ†¬†info@neoenco.nl

 

Klanten ¬†‚ÄĘ ¬†¬†Portfolio¬† ‚ÄĘ ¬†Contact¬†

 

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Hoe meer MOOIE BOEL! hoe beter!