Selecteer een pagina

Visual communication

Zonder dat we je op deze pagina afleiden met visuele input – de plaatjes ūüėČ – willen we je vertellen wat Neo & Co doet.

Wat Neo & Co doet is visual communication. Mensen zijn visueel ingesteld. Bij communicatie tussen mensen is het visuele aspect ongelofelijk sterk. We zetten even wat cijfers voor je op een rijtje.

Facts & figures

50% van onze hersenen wordt ingezet bij het verwerken van visuele informatie. 70% van alle zintuiglijke receptoren bevinden zich in het oog. En visuele informatie met kleurbeelden wordt 80% beter gelezen dan informatie zonder!

Mensen onthouden 80% van wat ze zien en doen. 20% van wat ze lezen. En slechts 10% van wat ze horen…

Neo & Co

Kortom: als je goed en effectief wil communiceren, moet je zorgen dat het visuele aspect goed verzorgd is. En dat is precies waar Neo & Co in beeld komt. Wij weten welke kleuren welk effect hebben. Welke kleuren complementair aan elkaar of aan de boodschap zijn. Welk lettertype prettig leest. Welk lettertype op een grote afstand overheid blijft. Welke combinatie de gewenste associatie oproept.

Optimaal

Neo & Co weet hoe je een optimale vlakverdeling maakt. Waar de kern van de boodschap moet staan. En hoe je optimaal gebruik maakt van foto’s of illustraties. Die kennis en kunde passen wij toe op alles wat wij doen. Of dat nu gaat om het ontwerpen en opmaken van een lesmethode voor middelbare scholieren, of om het ontwerpen en bouwen van een website over bananen. Kijk gerust rond in de Neo & Co portfolio om te zien hoe wij onze kennis en ervaring toepassen op alle visuele communicatie die wij ontwerpen.

Ook behoefte aan visual communication? Kijk rond op onze website voor inspiratie en neem contact op!

info@neoenco.nl

Neo & Co  |  Visuele communicatie

Overbeeklaan 14 ¬†‚Äʬ† 6881 HG Velp ¬†‚Äʬ† 026 4424831 ¬†‚Äʬ†¬†info@neoenco.nl

 

Klanten ¬†‚ÄĘ ¬†¬†Portfolio¬† ‚ÄĘ ¬†Contact¬† ‚ÄĘ ¬†Blog

 

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Hoe meer MOOIE BOEL! hoe beter!