Selecteer een pagina

De klant

BAM

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Ook realiseert BAM bouwprojecten in Zwitserland, Luxemburg en Denemarken. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

www.bam.nl

Ons werk

Aanbesteding

Via Actorion communicatie hebben we voor BAM Utiliteitsbouw de vormgeving verzorgd voor de aanbestedingsprocedure van de verbouwing (of ‘herbouwing’) van het HagaZiekenhuis in Den Haag. Een superspoedklus, maar superleuk!

We ontwierpen een exclusieve kartonnen doos met verschillende stansvormen in de deksel. En de inhoud van de doos bestond uit brochures die met Japanse bindwijze waren gebrocheerd. Plus een map met drukknoopsluiting en leeslint in BAM-groen.

 

Koninklijke BAM groep, aanbesteding binnenwerk HAGA
Koninklijke BAM groep, aanbesteding doos gesloten
Koninklijke BAM groep, aanbesteding doos met leeslint

Meer campagnes

Neo & Co  |  Visuele communicatie

Overbeeklaan 14    6881 HG Velp    026 4424831    info@neoenco.nl

 

Klanten  •   Portfolio  •  Contact  •  Blog

 

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Hoe meer MOOIE BOEL! hoe beter!