Selecteer een pagina

De klant

WUR -CGN

Het Centrum voor Genetische Bronnen Nederland (CGN) is een onafhankelijke onderzoekseenheid van Wageningen University & Research. Het CGN voert Wettelijke Onderzoekstaken (WOT) uit voor het Ministerie van Economische Zaken (EZ) op het terrein van behoud en bevordering van duurzaam gebruik van genetische bronnen. Genetische bronnen hebben nu -of in de toekomst- waarde voor voedselproductie en landbouw. Het CGN houdt zich bezig met het behoud van genetische bronnen en gewassen, landbouwhuisdieren en bomen.

www.wur.nl

Ons werk

Leaflets

Het CGN heeft de taak om status en trends van landbouwhuisdieren in Nederland te monitoren. Er zijn 144 rassen van 12 diersoorten die hun oorsprong in Nederland hebben. De meest recente versie van de Rassenlijst laat zien dat de helft van de rassen de status “bedreigd” heeft, maar ook dat de situatie over de jaren heen stabiel lijkt.
Neo & Co ontwierp per diersoort een leaflet met alle gegevens helder en duidelijk op een rijtje. Een leuke reeks leaflets met telkens een fraaie foto plus verhaal op de voorkant. En de tabelgegevens op de achterkant.

Rassenlijsten leaflets voor CGN

Meer Wageningen University & Research

Neo & Co  |  Visuele communicatie

Overbeeklaan 14    6881 HG Velp    026 4424831    info@neoenco.nl

 

Klanten  •   Portfolio  •  Contact  •  Blog

 

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Hoe meer MOOIE BOEL! hoe beter!