Selecteer een pagina

 

Je moet het maar zien… Leesduur 4 minuten

Mooie toevalligheden!

Sommige mensen hebben er oog voor… de mooie toevalligheden om ons heen.  Een perfect vallende schaduw, twee voorwerpen die naadloos in elkaar lijken over te lopen, of een winkelschap dat met zoveel zorg is ingericht dat het wel moet opvallen… We hebben een aantal beelden voor je verzameld, van bekende en onbekende fotografen, maar allemaal met een geoefend oog. Kijk mee!

Bovenstaande beelden zijn van de Spaanse fotograaf Denis Cherim, iemand met een heel geoefend oog! We hebben zijn foto’s gevonden via de website curioctopus.nl. Nog meer van zijn beelden kun je vinden via z’n Instagram-account.

Ook fotograaf Stefan Draschan heeft zo’n kien oog voor z’n omgeving. Hij bekijkt niet zozeer onze stadse of natuurlijke omgeving, maar houdt zich meer op in musea en tentoonstellingsruimten. Met engelengeduld wacht hij tot hij een combinatie van schilderij en bezoeker voor z’n lens ziet verschijnen die meer oplevert dan de ‘afzonderlijke delen’…  Onderstaande beelden vonden we op boredpanda.com, maar ook zijn werk kun je op meerdere plekken vinden, onder andere via Tumblr. Hieronder enkele door hem gefotografeerde ‘staaltjes van toevalligheden’!

Als laatste hebben we nog wat fijne voorbeelden van ‘rustgevende perfectie’ voor je gevonden. Niet van een specifieke fotograaf, maar her en der gevonden en verzameld op de website Zinlozing.nl. Zen! 😉

Meer informatie

Wil je meer voorbeelden van ‘mooie toevalligheden’ of ‘rustgevende perfectie’ zien? Kijk op de websites die we je bovenstaand hebben getipt. Of nog beter: gewoon goed om je heen kijken! 😉

Meer mooie toevalligheden? Kijk op: curioctopus.nl en boredpanda.com.
Voor meer rustgevende perfectie kun je terecht op de website Zinlozing.nl.

Vind je dit soort beelden leuk en heb je zin in meer? Kijk dan eens op onze post over mooie staaltjes weg-typografie!

Naar 'Wist je dat...'
Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Share This