Selecteer een pagina

 

Neo & Co to the rescue bij het IKNL!  Leesduur 3 minuten

Interim-klus bij het IKNL

We kregen half oktober een telefoontje van het IKNL in UtrechtDe interne vormgever was per direct even niet beschikbaar wegens privé-omstandigheden. Ze zaten erg omhoog vanwege een aantal deadlines dat met rasse schreden dichterbij kwam. Of we wat projecten konden overnemen. Wat doe je dan? Dan zet je wat dingen om en ga je volle bak aan de slag om deze organisatie zo goed mogelijk uit de brand te helpen!

Huisstijl

We hebben allereerst in recordtempo de bestaande huisstijl moeten doorgronden. Alle do’s & don’ts in ons opgenomen. Stramienen en moederbestanden bekeken en toegepast. En in zeer korte tijd met wel tien verschillende medewerkers van IKNL contact gehad over folders, brochures, kaartjes, posters, flyers, boekjes, aanbestedingen en een krant.

Netwerk

Naast het ontwerpen en opmaken van talloze grafieken, tabellen en infographics hebben we ook dankbaar gebruikgemaakt van ons uitgebreide netwerk van drukkerijen en toeleveranciers. Als er veel verschillende kleine en grote projecten lopen, is het zaak om het overzicht te behouden en de juiste leverancier bij de juiste klus te vinden.

Bliksemsnel

Als er bij sommige van die trajecten ook nog eens een behoorlijke tijdsdruk op staat, dan is het helemaal belangrijk dat je de juiste leveranciers weet te vinden: goed snel en betrouwbaar! Want wat afgevinkt kan worden, moet dan gewoon zo snel mogelijk van je bordje. Zo kwam het voor dat we om vier uur ’s middags de laatste correcties doorvoerden en de volgende dag de kaarten al gedrukt en wel bij de congreslocatie werden afgeleverd! Soms kan het inderdaad bliksemsnel. 😉

Symposiumkrant

De slagvaardigheid die we aan de dag legden bij het realiseren van de rapporten, flyers, posters, et cetera, leidde ertoe dat we ook aan de slag mochten voor een snel naderend symposium: er moest een speciale symposiumkrant komen. Die was alleen nog niet eerder gemaakt, dus zijn we “from scratch” aan de slag gegaan. In recordtijd maakten we een ontwerp en een opmaak met diverse hoofdartikelen, columns, advertenties, infographics en een puzzel. Erg leuk om te doen.

En fijn om te werken met professionele mensen aan de andere kant, die snel en soepel meewerken om ervoor te zorgen dat de krant op tijd bij het symposium kan worden uitgedeeld!

Meer informatie

Wil je meer zien van wat we voor IKNL hebben gemaakt? Kijk dan even op deze pagina. Of ben je nieuwsgierig naar hoe we (soms binnen korte tijd en met heel strakke deadlines) een klus voor je kunnen klaren? Klik dan hier voor meer informatie. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Mooie Boel! header nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe workshops, handige tips, et cetera!

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving.

Pin It on Pinterest

Share This